Alle kort til bryllupet

 

InbjudningskortInvitasjoner

På framsiden av invitasjonen kan deres navn og datoen for bryllupet trykkes. Om vi skal trykke teksten for dere kan dere velge mellom å få den trykket i en farge, å foliere den, eller at vi preger den. Om dere ikke vil skape en egen layout finnes det forslag på et antall forskjellige layouter. Les mer under Vårt håndtverk i menyen øverst på siden eller under overskriften Layouter.

På innsiden av kortet eller alternativt på et innstikk, dvs et ekstra blad i kortet, trykkes invitasjonsteksten. Under  Vårt håndtverk  i menyen øverst på siden kan du lese mer om designede invitasjoner og tekststiler under overskriften Design og tekststiler.
Om teksten trykkes på et innstikk, fester du det med en strikk eller en dusk. Den kan også limes inn i kortet. I prisen inngår kort og eventuelle tilbehør som vises på bilder. (f.eks strikk, innstikk, applikasjon).


Formellt sett er det de som som står for kostnadene for bryllupet som også byr inn til bryllupet. Betaler brudeparet selv så er det de som inviterer og er det brudens foreldre som betaler så er de de som inviterer. Derimot bør man ikke ha fler en to svarsmottagere. Det letteste er om brudeparet selv inviterer. Det som skal finnes med i invitasjonen er sted, dato og tid for vielsen, sted der etterfølgende middag skal serveres, samt kleskode. Forslag på forskjellige tekster finner du under overskriften “Tekstforslag”, under “Vårt håndtverk” i menyen aller øverst på siden. I de tilfeller der man skal ha en toastmaster kan det hjelpe å skrive hans eller hennes navn og telefonnummer så gjestene kan vende seg direkte hit om de vil holde taler eller finne på annen underholdning.
Sett ut en dato for S.U. (svar utbedes) slik at gjestene gir beskjed i tide om de kan komme eller ikke.

Se alle invitasjoner


Save-the-date

Save-the-date

En trend som har vokste seg sterkere er save-the-date-kort. Dette brukes mye i for eksempel USA og Storbritannia. Man sender ut et kort flere måneder i forveien for å la gjestene få vite om bryllupet så de kan skrive det inn i kalenderen i god tid. Sjansen er større at flere av gjestene kan komme hvis de får mulighet til å planlegge bryllupet i god tid i forveien. Spesielt om bryllupet er lagt til en tid der mange har ferie. På kortet pleier man å skrive en notis om at invitasjonen kommer senere. Design til Save-the-date-tekster finner du her.

Se alle save-the-date kort

Informationskort

Informasjonskort

Om du har mye informasjon til dine bryllupsgjester kan det være vanskelig å få plass til all tekst i invitasjonsen. Da er det en god idé å komplettere med et informasjonskort. Informasjonskortet er ett ubrettet kort i 150 g papir som kan trykkes på begge sider. Det kan være veibeskrivelse og kart, informasjon om losji, toastmaster, allergier eller annet. Informasjonskortet legger du løst sammen med invitasjonen i konvolutten.

Se alle informasjonskort

Svarskort

Svarskort

Svarskort sendes ut sammen med invitasjonen. På svarskortet er det opplysninger om hvem og hvor mange som kommer, vielsesdato og S.U-dato. (Svar utbedes). I prisen inngår kort og fortrykket konvolutt med adressen til den som skal motta svaret. Trykkpriser og tekstforslag på svarskort finner du lengst ned på siden Vårt håndtverk som du finner lengst ned i menyen øverst på siden.

Se alle svarskort
Vigselprogram

Vielsesprogram

Et hyggelig minne for gjestene kan være vielsesprogrammet fra kirken. I programmet står det hvilke salmer og sanger som skal synges og i hvilken rekkefølge alle deler av vielsen skjer.  Man skriver også med namnet på presten, eventuell solist og organist. Kirketjeneren eller forloverne hjelper oftest til med å dele ut programmene til gjestene etterhvert som de ankommer kirken.
På første side av vielsesprogrammet kan man skrive brudeparets navn, dato og kirke. Selve programteksten trykkes deretter på et instikk som monteres i kortet med ett snøre. Programteksten kan trykkes på to måter, HØG eller LØP. I trykkprisen inngår trykk av tekst på midtoppslaget av innstikket. Mot en tilleggskostnad kan vi også trykke på baksiden. Teksten på innstikket i vielsesprogrammet trykkes alltif med tekststil nummer 53, Times Roman. Den er pen, tydlig og lett å lese. I prisen inngår kort, innstikk og ett snøre i gull eller sølv.

Se alle vielsesprogram
Festprogram

Festprogram/Sanghefte

Bare fantasien setter grenser for innholdet i festprogrammet; menyen kan vises på første side, mange velger å ha en bordsplassering over alle gjester på midtoppslaget og kanskje en lite presentasjon av hver gjest. Festprogrammet kan også inneholde foto, fakta eller quiz om brudeparet, morsomme historier eller søte kjærlighetsdikt. Et hyggelig minne som gjestene ofte sparer etter bryllupsfesten.

Disse kortene er perfekte som omslag med ett eller flere innstikk. I festprogrammene passer A4-papir som innstikk og du fester dem enkelt med et snøre.

Vi kan trykke omslaget til deg på mange forskjellige måter. Om du vil at vi trykker innholdet til programmet også, kontakt gjerne vår kundeservice. Vi kan også brette og stifte sammen programmene.

Se alle festprogram
Les mer om festprogram her
Placeringskort

Bordkort

De aller fleste bordkort er brettede kort som kan stå på bordet. De kan bestilles både med og uten trykk. Når dere bestiller trykk av navn på bordkortene er et valgfritt symbol inkludert i prisen. Se under overskriften Symboler under Vårt håndtverk som du finner i menyen øverst på siden, for å se hvilke symboler du kan velge mellom. Prisen inkluderer bare kort.

Se alle bordkort

Meny

Meny

Et menykort gir informasjon til gjestene om dagens eller kveldens meny. Gjestene kan da enkelt se hva som kommer til å serveres. I prisen inngår bare kortet. Design til menytekster finner du her.

Se alle menykort

Servetter

Servietter

Du kan få serviettene dine personlige gjennom å bestille trykte servietter med navn og dato for vielsen, samt et valgfritt symbol. Du kan også velge en layout.

Se alle servietter
Fototackkort

Fototakkekort

Til fototakkekortet følger det med en passepartout (rammen i kortet) som limes inn i kortet eller så limer du fotografiet rett i takkekortet. För 2:-/st kan du få passepartoutene limt i kortene. I prisen inngår kort og en passepartout.

Se alle fototakkekort

Kuvert med returadress och sigill

Konvolutt med returadresse

En trykket returadresse på fliken bak på konvolutten er den beste måten å vite hvilke invitasjoner som ikke har kommet fram. Disse invitasjonene sendes i retur til dere. Returadressen trykkes sentrert på konvoluttens klaff, i samma tekststil og trykkfarge som tilhørende kort.

Segl

Med et segl, forsegler du konvoluttene dine raskt og enkelt. Konvolutten blir dessuten ekstra elegant. Visse segl kan bestilles med personlig trykk.

Tryckta gästnamn

Forhåndstrykte gjestenavn

Bestill kort og konvolutt med gjestenes navn. Veldig fint, personlig og lekkert til gjestene. Trykk gjestenavnene på bordkort, invitasjoner, konvolutter og menykort. Om dere velger å trykke gjestenes navn på menykortene fungerer de også som bordkort. Det er lett å bestille, og vi har samme raske leveringstid som på øvrige kort.

Les mer her om hvordan du sender oss en fil med gjestenes navn.