SPESIALISTER PÅ TRYKK

 KONGELIG HOFFLEVERANDØR

 LANG ERFARING

 100% FORNØYD GARANTI

 RASKE LEVERANSER

 ENHETSFRAKT 59 KRONER

 GRATIS PRØVER & KATALOGVi valgte Calligraphen

Se hvordan Caroline & Bjørn og andre brudepar gjorde i sitt bryllup.


Vi valgte Calligraphen

Se hvordan Linda Blom og andre kunder gjorde det til dåpen.


Vi valgte Calligraphen

Se hvordan Blondinbella gjorde det til sin bursdagsfest.


Vi valgte Calligraphen

Se hvordan Marco gjorde det til sin russefest.

Med Calligraphen får du mange fordeler


 

Raske leveranser

Leveransen kommer fra oss innen 3-5 arbeidsdager etter at vi har mottatt din ordre eller fått godkjent korrektur. Spesialbestillinger kan ta litt lengre tid. For foliering og preging av kort er leveransetiden 6-10 arbeidsdager.


Spesialister på trykk og tilvirkning 

Vi er spesialister på forskjellige trykke teknikker; fargetrykk, foliering, preging m.m. som skaper et personlig og eksklusivt uttrykk for alle som ønsker det. Dessuten tilbyr vi en rekke tjenester som montering av bånd, liming av passepartouter, adressering og frankering av konvolutter m.m. Alt håndgjort med vår profesjonelle omsorg.

Les mer om våre trykke muligheterr


Kongelig Hoffleverandør

Calligraphen AB er Kongelig Hoffleverandør i Sverige og vi har blant annet samarbeidet med hoffet i samband med Victoria og Daniels Bryllup.

Les mer her

Lang erfaring

Efter mer en 20 år i bryllupsbransjen har vi en lang og gedigen erfaring. Våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere kommer til å sørge for at din ordre mottas på beste vis for at du skal bli fornøyd.


100 % Fornøyd garanti

Du har full retur og bytterett innen 14 dager på alle produkter, også på produkter med trykk og gravering. Du skal være helt fornøyd, ellers får du pengene tilbake.

Les vår kjøpsinformasjon
Enhetsfrakt 59 kroner

På alle bestillinger tilkommer kun 59 kroner i frakt uansett vekt. På ordreverdi på 500 kroner eller mer betaler vi fraktkostnaden.


Gratis katalog og prøver

Velg opptil tre gratisprøver på kort for å kunne se og kjenne på de kortene du liker.

Bestill vår bryllupskatalog fylt med de siste og mest populære i vårt sortiment. Du finner dessuten en mengde med tips, ideer og inspirasjon til ditt bryllup.

Her kan du bestille prøver på kort og servietter

Du kan også bestille prøver på esker, bånd, organza poser m.m. for å se at fargen stemmer overens med dine forventninger. Du kan også bestille prøver på trykkfarger og foliefarger. Kontakt da vår kundeservice på telefon 0047 563 53110 eller brollop@calligraphen.se.