Frakt og leveringskostnader


Snabb leverans

Vi pakker og sender innen 1-5 virkedager etter at vi har mottatt deres bestilling eller fått godkjent på korrektur. Spesialbestillinger tar litt lengre tid. For foliering og preging av kort, trykk av innsider til festprogram, samt trykk av layout på servietter, beregnes en leveransetid på 5-10 virkedager etter at vi har mottatt deres bestilling eller fått godkjent på korrektur.

F.eks. deres bestilling eller deres godkjenning av korrektur er kommet inn en mandag før kl. 12.00. Sending skjer da fra oss senest neste mandag. Du kan hente din bestilling på nærmeste utleveringsplass, vanligvis 2 dager senere.

Ankommet. Posten sender deg en SMS eller en hentelapp. Hentefristen er 14 dager noe lengre ved noen høytider.


Forsinkelser og delleveringer

Vi gjør vårt ytterste for å levere så fort som mulig, men i blant kan det dessverre oppstå forsinkelser. Vi garanterer derfor ikke levering til en viss dag og reserverer oss alltid mot forsinkelser. Skulle en forsinkelse oppstå, bruker det ikke være snakk om så mange dagene. Når produktet ankommer oss, prioriteres den i pakking og sendes så snart det er mulig videre til deg.

SMS- Varsel

Samme dag som din pakke ankommer Posten Service sendes et SMS varsel til det mobilnummer du har oppgitt. For å hente din bestilling ta med deg mobiltelefonen med SMS og din legitimasjon til valgt utleveringssted. Ved å velge SMS-varsel forkorter du leveringstiden på din bestilling med minst en dag.
OBS! Når du har valgt varsel via SMS sendes ingen hentelapp hjem til deg.

Calligraphen i Munkfors AB
Organisationsnummer: 556943-5166

Frakt omkostninger

På alle ordrer tilkommer en fraktavgift på 59,- kroner uansett vekt. Fraktifritt over 500 kr.